Wegens het coronavirus is het Wijkcentrum tot 1juni 2020 gesloten.
Toggle Bar

Vrijwilligersprijs 2020

Vrijwilligersprijs 2020

Stem WIJKCENTRUM DE  BRUG naar de Nationale Vrijwilligersprijs

Wijkcentrum de Brug dingt mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen. Van 18 februari tot 22 maart kan iedereen op Wijkcentrum De Brug stemmen. Dit vrijwilligersinitiatief maakt dan kans op een Publieksprijs van € 2.500,- uit handen van minister Hugo de Jonge.

Ook dit jaar hebben weer tientallen gemeenten vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers aangemeld voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Maar liefst 12 genomineerden zullen een promofilm ter waarde van € 3.000,- krijgen én ze maken kans op een juryprijs van € 6.000,-. Alle kandidaten, ook als ze niet genomineerd zijn, maken kans op de publieksprijs van €2.500,- en de landelijke eer. De kandidaat met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen dus! Het liefst op Wijkcentrum De Brug

Uitgebreide informatie kunt u lezen via www.vrijwilligersprijzen.nl

Lokale aanmeldingen

Gemeenten en vrijwilligerscentrales spelen een grote rol bij de aanmelding van lokale organisaties. Zij konden drie organisaties en één Passieprijs-vrijwilliger aanmelden. Zo laten ze hun erkenning en waardering blijken voor het vele werk dat vrijwilligers doen in hun gemeenten.

Selectiecriteria

De jury beoordeelt de projecten en initiatieven onder andere op hoe succesvol vrijwilligersinitiatieven zijn in het vinden van vrijwilligers en hoe zij hun vrijwilligers de credits van het succes weten te geven. In 2020 zijn alle kandidaten voor de Passieprijs winnaar! De prijsuitreiking is op 28 maart 2020. Minister Hugo de reikt de prijzen uit. De jury bestaat onder andere uit VNG-voorzitter Jan van Zanen en minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink. Irene Moors heeft de presentatie in handen!

Organisatie

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door de VNG en de VriendenLoterij, die onder meer de prijzen beschikbaar stelt. De organisatie is in handen van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).

Stemmen op Wijkcentrum De Brug kan vanaf 18 februari 2020.

Indien de link achter Wijkcentrum De Brug niet werkt hieronder de directe link naar onze stempagina. Deze kunt u dan kopiëren en in uw browser plakken

https://www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/kandidaten/1551572.aspx?t=Wijkcentrum+de+Brug