Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Geen gelegenheid voor feesten e.d.
Toggle Bar

Vrijwilligersdag 2022

Op zaterdag 7 mei 2022 zijn de vrijwilligers van Wijkcentrum De Brug weer een gezellig dagje op stap geweest. Om 9.00 uur vertrok het richting De Biesbosch. Hier gingen we aan boord van een rondvaartboot voor neen mooie boottocht door het nationaal park De Biesbosch met aan boord een heerlijke lunch en in de middag een bezoek aan het (nieuwe) museum. Na afloop hiervan werd als afsluiting in Kinderdijk met elkaar gegeten. Een geslaagde dag!

Lees meer...

Stuurloos 2021

Op zondagmiddag 7 november 2021 heeft na lange tijd Schiedams Shantykoor “Stuurloos” weer opgetreden in overvol Wijkcentrum De Brug. Een bijzonder gezellige middag met ook een ongekend aantal bezoekers. Dit alles was gelukkig mogelijk met in achtneming van de geldende corona-regels. 

Lees meer...

Jeu de Boules

Op 19 juli 2021 is de Jeu de Boules baan feestelijk heropend. In de weken hiervoor hebben de beide dames uit het bestuur, Lia en Tineke, er voor gezorgd dat de baan, die er de laatste jaren vervallen bijlag, weer werd opgeknapt. Vanuit het Wijkcentrum werden middelen ter beschikking gesteld. Het is nu ook de  bedoeling dat er weer regelmatig op wordt gespeeld. 

Lees meer...

Stuurloos in Concert

Op 8 april 2017 heeft Shantykoor Stuurloos opgetreden in ons Wijkcentrum.

Lees meer...

Onthulling kunstwerk

Op 14 december 2014 is het kunstwerk "Barrier Reef"langs de dakrand van Wijkcentrum de Brug onthuld

Lees meer...

Zoekt u tijdelijke kantoor of vergaderruimte?
Of bel
06 1860 6830