Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Geen gelegenheid voor feesten e.d.
Toggle Bar

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden

Opening
Wijkcentrum de Brug is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en 19.00 uur tot 23.00 uur.
In de weekenden is het Wijkcentrum incidenteel geopend voor speciale evenementen, zijnde geen (verjaardags-) feesten en dergelijke.

Huur - kosten
Zalen en kantoren kunnen in beginsel worden gebruikt tegen een vergoeding per dagdeel. Een dagdeel is van 09.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur of van 19.00 tot  23.00 uur. Dagdelen zijn ook in overleg te bepalen en afhankelijk van de bezetting. Bij meerdere dagdelen of overschrijding van genoemde uren wordt de zaalvergoeding in overleg bepaald. In het weekend bedraagt de zaalvergoeding per dagdeel € 190,- (Woudhoekzaal en ontmoetingsruimte).

Etenswaren
Er mag taart en gebak worden meegebracht. Echter het gebruik van de keuken is uitsluitend voor vrijwilligers van De Brug. Wel is het mogelijk om genoemde waren in de koeling te plaatsen.
Naast kaas, worst, salades, stokbrood etc. kunnen wij ook diverse snacks, zoals bitterballen/kroketten en kleine frikadellen verzorgen. In dit geval geeft u vooraf aan hoeveel dit moet zijn. Ook kunnen wij voor u de lunch en/of buffetten verzorgen (salade, saté, Italiaans, bourgondisch en Mexicaans).

Drinken
Drank neemt U altijd bij ons af. Wij hebben een bar en daar kunnen de drankjes afgehaald worden.
Koffie, indien gewenst, kan per kan geserveerd worden.

Er zijn altijd twee vrijwilligers aanwezig die de bardienst draaien.
Drankjes worden dan geturfd en als u dat wenst kunnen wij ook met consumptiebonnen werken.

Wij hebben geen buitenlands gedistilleerd en serveren geen water.

Overig
Bij eventuele schade aan de zalen of kantoren zullen wij u hiervoor aansprakelijk stellen en worden de kosten bij u in rekening gebracht.

Als een zaal of kantoor vuil wordt achter gelaten zal er schoonmaakkosten gerekend worden.

Er mag in bepaalde ruimten muziek gedraaid worden; volume in overleg met onze vrijwilliger. Indien u denkt aan een DJ of zoiets dan moeten wij daar eerst een vergunning voor aanvragen, maar blijft de vorige regel actueel.

Naast het reeds aanwezige meubilair kunnen wij, indien gewenst,  een viertal sta-tafels bijplaatsen of buiten neerzetten voor eventuele rokers.

In het gehele gebouw mag niet worden gerookt.

Vooraf nodigen wij u graag uit om alles van te voren nog even goed door te spreken. Ook wordt dan een eventueel voorschot bepaald afhankelijk van het aantal te verwachten personen.