Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Wij verhuren geen zaalruimte voor feesten e.d.
Toggle Bar

Bibliotheek

Bibliotheek

De Bibliotheek in Wijkcentrum de Brug . . . .

. . . . heeft een uitgebreide collectie en diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Maandag 6 oktober 2014 werd in Wijkcentrum De Brug in de Heijermansflat een bibliotheekvoorziening geopend. In dit gezellige wijkcentrum is een recreatieruimte, een koffiebar, een leestafel met kranten en tijdschriften, gratis Wifi, een compacte wisselende collectie boeken en een ophaal- en afgiftepunt van materialen van de Bibliotheek Schiedam te vinden.

Door in te loggen op de website van de Bibliotheek kunnen leden de hele collectie van de Bibliotheek Schiedam doorzoeken en is het mogelijk te reserveren en aan te geven waar u de bestelling op wilt halen. Als het bestelde beschikbaar is, brengt de vervoersdienst deze materialen naar de gekozen bibliotheekvoorziening. Nu dus ook naar de Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug. Na afloop van de leentermijn zijn de materialen in elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.

Openingstijden 

Maandag

09:00 - 12:00 uur  en           19:00 - 21:00 uur

Dinsdag 14:00 - 16:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 12:00 uur
Vrijdag 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres: Wijkcentrum de Brug, Heijermansplein 35, 3123 LA  Schiedam

Digitaal Spreekuur in Wijkcentrum De Brug 

Gratis inloop en advies 

Stel uw vraag en leer van het antwoord 

Heeft u een vraag over het gebruik van uw laptop, tablet, smartphone, mobiele telefoon of e-reader? Kom dan naar het Digitaal Spreekuur waar vrijwilligers van het Leercentrum Seniorweb de Bibliotheek Schiedam u gratis van advies voorzien.

Er is een  open inloop. De duur van het advies en het aantal vragen is afhankelijk van het aantal bezoekers. Houd rekening met een wachttijd.

Het Digitaal Spreekuur wordt iedere tweede dinsdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur gehouden in de Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug, Heijermansplein 35 in Schiedam

  • Data voorjaar: dinsdag 8 januari, dinsdag 12 februari, dinsdag 12 maart, dinsdag 9 april, dinsdag 14 mei en dinsdag 11 juni van 13.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: de Bibliotheek in de Brug
  • Georganiseerd door: De Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Anja Hoogland
  • Telefoon: 010 714 63 40
  • E-mail: ahoogland@debibliotheekschiedam.nl